keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Peruutusehdot

ILMOITTAUTUMINEN TVA PORI RY:N KURSSEILLE, PERUUTUSEHDOT

Kaikille kursseillemme ilmoittautuminen on sitovaa (pois lukien eskarit, tai muut extra-kurssit, joiden aikataulut eivät välttämättä ole tiedossa ilmoittautumisvaiheessa. Näiden kurssien ilmoittautumisesta tulee sitova, kun aikataulut on ilmoitettu osallistujille ja osallistuja on kuitannut paikan vastaanotetuksi).

Jos omat aikataulusi muuttuvat olennaisesti kesken kurssin, etkä pääse enää osallistumaan, kysy vaihtoa johonkin toiseen (vajaaseen) ryhmään joko omalta kouluttajaltasi tai koulutusvastaava Jonna Korelilta tva.pori@gmail.com.

Koiran tai ohjaajan sairastumistapauksissa noudatamme samaa ohjeistusta kuin TOKO-kokeissa, eli kurssi voidaan peruuttaa koirakon osalta, jos
-Ohjaaja on sairastunut tai loukkaantunut. Lääkärintodistus esitettävä.
-Koira on sairastunut tai kuollut. Eläinlääkärintodistus esitettävä.
Yllämainituissa tapauksissa kurssimaksu voidaan palauttaa käyttämättömien treenikertojen osalta siitä alkaen, kun kouluttajalle on ilmoitettu sairastumisesta/loukkaantumisesta/kuolemantapauksesta.

Juoksut

Narttukoirien juoksujen takia kurssipaikan peruutuksia ei oteta vastaan.  Juoksuinen narttu ei kuitenkaan voi osallistua hallilla pidettäviin treeneihin. Ohjaaja voi tällöin halutessaan tulla talouden toisen koiran kanssa juoksuisen nartun paikalle omaan treeniryhmäänsä. Juoksuisen koiran tulee olla hallilta pois 3 viikkoa vuodon alusta laskettuna.


Ilmoitathan aina kouluttajallesi, jos et pääse treeneihin. Kaksi kertaa ilmoittamatta jäänyt poissaolo aiheuttaa kurssipaikan menetyksen (jolloin paikka annetaan mahdolliselle kurssille jonottavalle koirakolle).

Lisätietoja:
 tva.pori@gmail.com


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti