keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

TOKOn suomenmestaruuskilpailut Tampereella 2015 , hae joukkueeseen!

Heippa jäsenet!Tänä vuonna TOKOn suomenmestaruuskilpailut järjestetään Tampereella 6.-7.6. 
Lähetämme (ilmoittautuvien määrästä riippuen) joukkueen tai kaksi edustamaan TVA Poria. 
Valitu(i)lle joukkue(e/i)lle tullaan tarjoamaan yhteistä treeniaikaa hallilta.

Joukkue koostuu kolmesta alokas- tai avoimenluokan (ALO tai AVO) ja kahdesta voittaja- tai erikoisvoittajaluokan (VOI tai EVL) koirista. Erikoisvoittajaluokkaan saavat osallistua koirat, jotka ovat saavuttaneet ensimmäisen palkinnon ylimmässä luokassa. Tulos tulee olla saavutettu ennen SM-kokeen ilmoittautumisajan umpeutumista.
Lisäksi jokaisella joukkueella on oikeus ilmoittaa yksi varakoira alokas- tai avoimeen luokkaan ja yksi varakoira voittaja- tai erikoisvoittajaluokkaan. Joukkueessa on oltava vähintään kolme koiraa, kaksi ALO- tai AVO-luokan koiraa ja yksi ylemmän luokan (VOI tai EVL) koiraa.
Voittajaluokkaan osallistuvilla koirilla pitää olla vähintään yksi voittajaluokan I-tulos tai avoimen luokan koulutustunnus (TK2 =kolme avoimen luokan I tulosta).
(Selvennys: jos koiralla on TK2, se saa osallistua voittajaluokkaan; jos koiralla ei ole TK2 ja haluaa osallistua voittajaluokkaan, on sillä oltava VOI 1 tulos voittajaluokasta.)
Avoimeen luokkaan osallistuvalla koiralla pitää olla vähintään yksi avoimen luokan I tulos tai alokasluokan koulutustunnus (TK1 = kolme alokas-luokan I tulosta).
(Selvennys: jos koiralla on TK1, se saa osallistua avoimeen luokkaan; jos koiralla ei ole TK1 ja haluaa osallistua avoimeen luokkaan, on sillä oltava AVO 1 tulos avoimesta luokasta.) Alokasluokkaan osallistuvalla koiralla pitää olla yksi alokasluokan I tulos.
Tuloksiin lasketaan kahden alokas- tai avoimenluokan ja yhden voittaja- tai erikoisvoittajaluokan koirien tulokset. Tuloksien mennessä tasan voittaja- tai erikoisvoittajaluokan tulos ratkaisee joukkueiden paremmuuden. Joukkueeseen kuuluvan koiran omistajan tulee olla edustamansa yhdistyksen jäsen. Ohjaaja saa osallistua joukkuekilpailuun vain yhdellä koiralla. 

Lisätietoja: http://tokosm2015.tamsk.com/


Hae nyt mukaan joukkueeseen ilmoittamalla:
1. Ohjaajan nimi
2. Koirakon luokka
3.Linkki koiran tietoihin KoiraNet-järjestelmässä tai rekisterinumero (pakollinen)
4. koiran nimi (ei tarvita, jos KoiraNet-linkki annettu)
5. koiran rotu (ei tarvita, jos KoiraNet-linkki annettu)
6. koiran omistaja (pakollinen)
7. koiran omistajan kotikunta (pakollinen)

Liitä mukaan kopio koiran kisakirjasta!
Ilmoita yllä mainitut tiedot sähköpostiosoitteeseen vesterinensini@gmail.com viimeistään 8.4.!

Ilmoittautumisia odotellen,
Sini Vesterinen
TVA Pori ry, sihteeri
040-5254217

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti