maanantai 6. heinäkuuta 2015

Jäsentiedote heinäkuu 2015

Hei jäsenet! 

Alla pieni infopaketti, joten lukekaa huolellisesti läpi.

  • Tokon piirinmestaruuskisat pidetään tänä vuonna Ikaalisissa 09.08.2015. Ilmoittautuminen niihin on 13.7.-2.8.2015. Piirinmestaruuskilpailuihin ei ole tarpeellista erikseen koota joukkuetta vaan kaikki yhdistyksen jäsenet ovat tervetulleita edustamaan seuraamme omassa luokassaan. Niitä joiden sijoitukset lasketaan lopulta joukkuekisaan mukaan (paras ylempien luokan koirakko ja 2 parasta alempien luokkien koirakkoa) tulee TVA palauttamaan koemaksun. Nyt siis ilmoittautumaan ja muista mainita seura ilmoittautuessasi!
  • Juoksuiset nartut saavat treenata hallissa tästä eteenpäin. Juoksuiset nartut saavat oleskella sisällä hallissa vain oman suoritusvuoronsa aikana. Hallissa olleessaan koirilla tulee olla juoksusuojat koko ajan, myös oman suoritusvuoronsa aikana. Hallin vuokraajat päättävät itse juoksunarttujen sallimisesta vuokraamillaan vuoroilla hallin sääntöjä noudattaen. Kisoissa, joissa juoksuiset saavat säännön mukaan kisata, noudatetaan samaa käytäntöä, poikkeuksena itse kisasuoritus, jonka aikana juoksusuojaa ei tarvitse käyttää.
  • Luotsin kentälle ollaan asennettu portti. Portissa on lukko, jotta roskien vieminen kentälle loppuu kuten myös asiaton oleskelu kentällä. Portin lukon koodi on: XXXX (koodi on lähetetty jäsenille s.postilla) Koodi on tarkoitettu vain jäsenten ja vuokralaisten käyttöön eikä sitä saa luovuttaa ulkopuolisille!
  • Syksyn peruskursseille ilmoittautuminen tapahtuu 10.08.2015 ja kurssit starttaavat 17.08.2015. Ilmoittautuminen tapahtuu taas sähköisen järjestelmän kautta (jäsenet). Lukujärjestys ilmaantuu sitä ennen. Extrakursseille ilmoittautuminen tapahtuu 13.08.2015 --> extrat.tva@gmail.com Lisätiedot kursseista, ilmoittautumisesta sekä lukujärjestyksistä lähetetään vielä jäsenille sähköpostiin. Seuraile myös TVA:n nettisivuja, blogia--> tvapori.blogspot.fi sekä facebook sivuja.

Hyvää kesän jatkoa kaikille!
Jonna, koulutusvastaava

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti