torstai 6. elokuuta 2015

Peruskurssien ilmoittautuminen ma 10.8 klo 18 - ke 12.8 klo 16

Vuoden kolmas jakso peruskursseja pyörähtää käyntiin viikolla 34
Jäsenten ilmoittautuminen kursseille tapahtuu sähköisen järjestelmän kautta.
Jakson lukujärjestys on julkaistu--> http://www.tvapori.fi/koulutukset/lukkari . Käyhän sieltä siis valitsemassa sopiva kurssivaihtoehto ja tutustu myös sivulta löytyviin peruutusehtoihin. Pääosin kurssit alkavat viikolla 34. Kouluttajat ilmoittavat ennen kurssin alkua poikkeuksista. Huolehdithan ajoissa, että sinulla on jäsennumerosi myös esillä. Tarvittaessa ota yhteys jäsensihteeri Maritaan (marita.ylihuhtala@gmail.com). Mikäli olet vielä kurssikuvaukset luettuasi epävarma tasosta, jolle ilmoittautua, ota yhteyttä joko edellisen kurssin kouluttajaasi tai koulutusvastaavaan tähän sähköpostiosoitteeseen. Muistakaa tarkistaa tasonne ennen ilmoittautumista! Kurssikuvaukset löytyvät täältä--> http://www.tvapori.fi/koulutukset/kurssiselosteet

Ilmoittautumisjärjestelmä avautuu ma 10.8 klo 18.00. Kaikki jäsenten ilmoittautumiset siis sinne ke 12.8 klo 16 asti.

Ei-jäsenten ilmoittauminen keskiviikkona 12.8. klo 18.00 alkaen sähköpostitse osoitteeseen tva.pori@gmail.com.

Ilmoittautumisjärjestelmän kautta ilmoittaudutaan vain peruskursseille (yläkoulu, keskikoulu, lukio, korkeakoulut ja pk-tottis). Jotta voisimme varmistaa, että saamme kaikille jäsenille koulutuspaikan, voit sähköisesti ilmoittautua vain yhdelle treenipaikalle per koira. Mikäli sinulla on useampia koiria, voit kunkin koiran ilmoittaa kyllä siis yhdelle kurssille. Jos haluat samalle koiralle useamman kurssipaikan, voit vapaita paikkoja tiedustella 12.8. klo 18.00 alkaen sähköpostitse. Kurssien täyttymistä päivitetään myös TVA Pori ry:n facebook-ryhmään


Itse ilmoittautumisjärjestelmä löytyy osoitteesta http://tvapori.fi/kurssit. Ensin klikkaat kohtaa 'Ilmoittaudu kurssille', jonka jälkeen valitset alasvetovalikosta sopivan kurssin. Kun täytät omia tietojasi, tee se huolellisesti! Painettuasi 'Ilmoittaudu'-nappia, et enää voi peruuttaa tai muuttaa tietojasi. Tarkista tämän jälkeen, että olet saanut sähköpostiisi vahvistuksen, joka lähtee automaattisesti järjestelmästä. Kouluttaja laittaa sinulle sähköpostia sitten vielä erikseen lähempänä kurssin alkua.
Itse ilmoittautumisen ajan päivystetään facebook-ryhmän, sähköpostin sekä puhelimen päässä.

Muita asioita:

  • Juoksuiset nartut saavat treenata hallissa tästä eteenpäin. Juoksuiset nartut saavat oleskella sisällä hallissa vain oman suoritusvuoronsa aikana. Hallissa olleessaan koirilla tulee olla juoksusuojat koko ajan, myös oman suoritusvuoronsa aikana. Hallin vuokraajat päättävät itse juoksunarttujen sallimisesta vuokraamillaan vuoroilla hallin sääntöjä noudattaen. Kisoissa, joissa juoksuiset saavat säännön mukaan kisata, noudatetaan samaa käytäntöä, poikkeuksena itse kisasuoritus, jonka aikana juoksusuojaa ei tarvitse käyttää.
  • Koirien kakat kerätään hallin alueelta aina pois! Kompostilaatikkoon VAIN biopusseja tai lapiolla suoraan astiaan.
  • Valioryhmää ei tulla tällä hetkellä toteuttamaan. Tarkistelemme asiaa jossain kohtaa uudestaan ja tiedotamme siitä jos tilanne muuttuu.


TVA Pori ry:n koulutusvastaava
Jonna Korell
040 731 81 88
tva.pori@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti